Кой прави тези огромни рисунки в пясъка на плажа?

Публикувано от На Разходка
23.03.2014
Креативно предложение за брак - рисунка в пясъка

Разхождайки се из плажовете на Сан Франциско, е по-вероятно да видите разбиващите се вълни и хората наслаждаващи се на слънцето. Ако сте наистина късметлия, все пак, може да получите шанса да видите Андрес Амадор, създавайки един от неговите шедьоври наречени „earthscapes,“ Това са безумно красиви, масивни дизайни, които той рисува на пясъка. Те са просто невероятни! Вижте ги:

neveroiatno-risunki-na-piasuk-plaj

Жестоки рисунки в пясъка

Тези русники в пясъка, Амадор създава стъпвайки и подскачайки на плажния пясък, влачейки пръчка или кол, с която „ожулва“ най-горния слой на пясъка и по този начин разкрива по-тъмен влажен пясък. Контрастът създава зашеметяващ цветя, снежинки, и абстрактни геометрични форми, които понякога обхващат около 100 000 кв. фута площ.

ogromni-znaci-risunki-na-plaja
Креативни рисунки - изкуство в пясъка
За разлика от много произведения на изкуството, които имат за цел да радват хората с години, ако не и завинаги – искуството на Амадор е кратко и мимолетно чувство на красота. Амадор работи по време на отлив, когато океана се отдалечава от плажа. Това също така означава, че когато приливът се връща, красивите му произведения неизбежно биват отмивани, оставяйки празно платно, като че те никога не са съществували.
ogromni-znaci-i-risunki-na-piasuka
Креативни рисунки в пясъка

Когато погледнете неговиге рисунки от по-високо, е невероятно да знаете, че са от човешка ръка. Точността и съвършенството на геометричните форми и дизайни изглеждат, като че ли те са направени от компютъризирана машина, програмирана до сантиметър. Амадор казва, че понякога използва въже като пергел, но в повечето случай се доверява на ръката си и матаметиката, разбира се.

neveroiatno-predlojenie-za-jenitba-risunka-na-plaja-v-piasuka
Рисунка в пясъка
Амадор създава и рисунки по поръчка. Например, много креативно е да предложите на любимата си брак, с една от тези невероятни рисунки.
Не е ли прекрасно:
neveroiatno-predlojenie-za-jenitba-risunka-na-piasuk

Comments

comments

Оставете коментар